Lancering Cd Charles Beckand in Felix Meritis

Op 30 september speelde The Atlantic Trio bij de presentatie van Aangenaam Klassiek 2015 muziek van Charles Beckand. Deze muziek die op de geschenk-cd  © Beckand staat, werd door de bomvolle zaal zeer enthousiast ontvangen!

Voorafgaand aan het hoofdprogramma speelde het trio met muzikale vrienden Gert Wantenaar ( accordeon), Justyna Briefjes ( viool), Annemijn den Herder ( altviool) en Marijn van Prooijen ( contrabas) al een Beckand-programma in de Zuilenzaal: daar klonk de muziek zoals hij vroeger misschien ook wel geklonken zal hebben als aangename achtergrondmuziek. Symbolisch werd dit inmiddels door Tijl Beckand, The Atlantic Trio en andere musici afgestofte repertoire daarna helemaal in het licht gezet door het concert op het hoofdpodium. Wij zijn erg benieuwd hoe deze mooie muziek nu een eigen leven gaat leiden! ( als trio zullen we zeker deze muziek die de zon laat doorbreken blijven spelen!)